Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов коментира днешното равенство

...
Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов коментира днешното равенство
Коментари Харесай

Коце Ангелов: Късметът ще дойде точно когато имаме нужда от него

Старши треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов разяснява днешното тъждество от 1:1 със Славия от 23-ия кръг на Първа лига, при което секунди недостигнаха на домакините да доближат до първа историческа победа в Първа лига.

изрази убеденост, че шансът ще споходи играчите му, тъкмо когато имат най-голяма потребност от него. Наставникът на бистричани изрази убеденост, че шансът ще споходи играчите му, тъкмо когато имат най-голяма потребност от него.

“Не знам към този момент по какъв начин да приема протичащото се, тъй като в действителност е шокиращо. Знам едно нещо и съм сигурен в него. Предпочитам да нямаме шанс в този момент в мач, който е безусловно без значение, в сравнение с в мач, който е от основна значимост за нас. Вярвам, че ще имаме шанс тъкмо когато имаме потребност от него”, разяснява Ангелов.

“Победата ще пристигна. Няма инцидентни неща. Когато има себераздаване и играчите демонстрират воля и равнището си, успеха ще пристигна. Самият факт, че приказваме за това, че сме нямали късмет непрекъснато, приказва добре за тима. Едни момчета, от които огромна част играха във “В” група съумяха да развият равнището си и да се опълчват на съществени отбори”, добави той.

“Не видях неточност на вратаря при гола. Ситуацията ще се разяснява. Важното там беше да не се допусне човек да играе с топката. Мисля, че се разминаха футболистите с топката, не можаха да изчистят и стана наплив и от там получихме гола”, сподели още наставникът на Витоша.

“Към мача с Ботев ще подходим, както към всеки един. За нас всички мачове са съществени. Нивото на тренировките ще обърне представянето на играчите на терена”, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР