Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов беше много разочарован

...
Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов беше много разочарован
Коментари Харесай

Лаптопа: Трябва да ни разпънат вратата, за да вкараме

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов беше доста отчаян от днешното проваляне на отбора си с 0:1 от Пирин. Наставникът недоумяваше по какъв начин може неговият тим да изпуска редица чисти положения за гол.

 Витоша (Бистрица) - Пирин (Благоевград) @@@

“Трябва да ни разпънат вратата с 2 метра, с цел да можем вероятно да вкараме. Изпуснахме смешни обстановки. Не можем да сме домакини и да стартираме мача толкоз нерешително. Някои играчи се притесняваха. Не знам какво повече можем да създадем.
Нямаме различен късмет с изключение на да излезем и да се борим. През цялото състезание ни отписват, както и в този момент. Не съм сигурен, че заслужавахме да загубим, тъй като се стараехме. Нямам никакви проблеми с играчите. Не знам за какво ги е боязън да изритат топката мощно напред. В живота има падения, само че най-важното е най-после да паднеш като мъж. Аз нямам доверие в шанса. Това е нещо, което ти самичък си изработваш”, разяснява Лаптопа след мача. Първа лига 2 кръг, четвъртък 17 май  Витоша (Бистрица) 0:1краен резулат  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР