Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев остана доволен от

...
Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев остана доволен от
Коментари Харесай

Букарев: Не ни достигна късмет, ще продължим да разчитаме на младите

Старши треньорът на Витоша (Бистрица) Асен Букарев остана удовлетворен от представянето на футболистите си в мача против ЦСКА-София, изгубен с 0:1. " Тигрите " дълго време отбиваха натиска на противника, само че попадение на Евандро в 86-ата минута ги прати и на доктрина във Втора лига.

" Доста неща не ни доближиха, в това число и шанс. Индивидуалната класа на обособени футболисти реши изхода на мача. Не желая да лаская футболистите в случай, че имаме единствено 6 точки, само че през днешния ден показахме и дух, и тактическа дисциплинираност. Бяхме покрай влиятелен резултат против мощен съперник ", сподели Букарев.

" В мачовете с огромните тимове младите би трябвало да се потвърждават. Не считам да различавам обособени играчи. Добрият вратар е половин тим, а Николай Кръстев би трябвало да върне положителната си форма. До гола всички пред него бяха като щит ", продължи младият експерт.

" До края на сезона ще продължим да постановяваме младите футболисти. Днес не сме имали за цел да изпадаме в глуха отбрана, само че играеш толкоз, колкото ти разреши противникът. Признавам, че не направихме нищо в офанзива. Има какво да поправяме в предни позиции. Надявам се да го създадем още в гостуването на Черно море. Дано тогава имаме и шанс - нещо, което ни липсваше през днешния ден ", приключи Букарев. efbet Лига 25 кръг, събота 6 юни  Витоша (Бистрица) 0:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР