Старши треньорът на Вихрен (Сандански) Ивайло Василев се вклюви в

...
Старши треньорът на Вихрен (Сандански) Ивайло Василев се вклюви в
Коментари Харесай

Ивайло Василев: Двубоят с Левски ще бъде футболен празник за Сандански

Старши треньорът на Вихрен (Сандански) Ивайло Василев се вклюви в предаването на Sportal.bg " Часът на трета лига ". Наставникът приказва по разнообразни тематики, само че главен фокус бе идният дуел на неговия отбор против Левски за Купата на България. Освен Василев разкри дали Митко Удоджи ще вземе присъединяване в конфликта.
 Вихрен пусна билетите за мача с Левски - почитателите заплащат по 15 лв. Вихрен пусна билетите за мача с Левски - почитателите заплащат по 15 лв.
" Изключително съм задоволен от това, което виждам от началото на седмицата. Има едно положително въодушевление, една футболна страст и с боязън чакаме този дуел в събота. Работим старателно откъм условия за провеждането на тази среща, както и откъм подготовката на тима, с цел да може да се представим на равнище и да зарадваме футболната общественост в града. "  - стартира Василев.

" Основна причина да приема това предизвикателство е отношението на управлението по отношение на самия клуб. Събрали са се много стимулирани и разбиращи хора, които желаят да върнат вихрен, където му е мястото - в професионалния футбол. Организацията е на много високо равнище и кипи труд за богатството на клуба. Имаме от нашия покровител изключителни условия за работа. Радвам се, че успяхме да създадем тази страст, като доведохме тим от Първа лига в града. С този мач ще забележим първо дали се развиваме в вярна посока, второ къде имаме още да надграждаме и по този начин да създадем един футболен празник. "
4  Пресконференция на Вихрен (Сандански)
" Феновете могат да чакат един футболен празник. Ще се опитам да предам на нашия тим да не се опасява, макар че сме тим от Трета лига. Не желая безсистемен Вихрен, който да изпадне в глуха отбрана. Напротив, желая да покажем, че се развиваме в вярна посока. Ние няма какво да губим в този мач, можем единствено да спечелим освен ние, само че и целия град. Не би трябвало да излизаме като обречени. Излизаме, надиграваме се, играем съгласно нашите благоприятни условия, пък като приключи дуела ще разберем какво сме свършили. "  - приключи старши треньорът на Вихрен (Сандански).

Цялото изявление с Ивайло Василев преди мача Вихрен - Левски може да видите в нашия уебсайт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР