Старши треньорът на Верея Илиан Илиев коментира предстоящия мач с

...
Старши треньорът на Верея Илиан Илиев коментира предстоящия мач с
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Мачът с шампионите идва в много неподходящ момент за нас

Старши треньорът на Верея Илиан Илиев разяснява идния мач с Лудогорец от 18-ия кръг на Първа професионална лига. Двубоят е в четвъртък, 30 ноември от 15.00 часа на стадион " Трейс Арена " в Стара Загора.

" Излизаме против първенеца на България и е обикновено да ни чака сложен мач. Съперниците ни резервираха главните си футболисти при успеха над Витоша предишния кръг. Въпреки че в Лудогорец мъчно може да се приказва за съществени и периферни играчи. Там всички са доста качествени ", сподели Илиев пред клубния уебсайт.

" За нас този мач идва в много тежък миг. На стадион " Георги Аспарухов " освен ни лишиха заслужена точка, само че и сме осакатени за мача с Лудогорец. Заради санкции мача пропущат Георги Аргилашки и Мирослав Енчев ", продължи наставникът на Верея.

" Осман Балде е с повредена странична връзка на коляното и пропуща мачовете до края на сезона след грубото влизане на Жорди Гомес, което си беше за пряк червен картон. Георги Андонов е с проблеми в адукторите, а Хюсеин Сюлеймани се прибра в родината си поради гибел на негов доста непосредствен другар и също пропуща мача ", добави Илиев.

" Както виждате имаме доста отсъстващи за дуела с Лудогорец, само че има и други момчета, които дълго време чакат своя късмет. Надявам се да създадем добър мач против първенеца ", приключи Илиан Илиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР