Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели очакванията си преди

...
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели очакванията си преди
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Отиваме в Рим, за да защитим името на ЦСКА в Европа

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов показа упованията си преди мача с Рома. Специалистът разгласи каква е задачата пред тима за борбата в Рим.

" Тръгваме с задачата да покажем добър футбол и да се противопоставим доста добре. Ако може да надделеем. Отиваме за положителен резултат и да защитим името на ЦСКА, което е построено в Европа. Искам да видя експанзия и тази скорост, която отборът има, да бъде на 100% показана. И тази успеваемост, която ни липсваше против Славия. В последна сметка по тази причина се трудим от началото на мача да отбележим попадения.
 ЦСКА отпътува за Рим без Димитър Пенев
ЦСКА отпътува за Рим без Димитър Пенев

Жеферсон е навън за мача

Трябва да се оправим. От идването ми в ЦСКА съм с проблеми с контузени, оперирани и заболели състезатели. Трябва да се оправим. До този миг го вършим и дай Боже да продължаваме. Разчитам, откакто се приберем в идващите мачове от шампионата един по един да стартират да се връщат контузените, тъй като имаме потребност от всички футболисти ", показа още наставникът на ЦСКА.
 Снимка 546498
Източник:

" Видно е, че има въодушевление в тима. В диалозите с футболистите и тренировките се усеща такова. Има позитивизъм и самочувствие, което е подплатено. Това, което направихме с Виктория Пилзен може да им служи за образец. Тази конфигурация би трябвало да я има в играта, с цел да се поздравим първо с положителни мачове, а след това и с резултати ", сподели Стойчо Младенов.

Ангел Домусчиев , Красиан Митев , пратеници на Т ОПСПОРТ в Рим, Италия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР