Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от победата

...
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от победата
Коментари Харесай

Младенов: Винаги се опитват да ни ухапят, да ни критикуват, винаги се търси лошото

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана удовлетворен от успеха с 4:0 над Ботев Враца. Той пожела тимът му да бъде по-малко подложен на критика. Младенов разкри, че дуелите с Левски и Локомотив Пловдив през идната седмица са еднообразно значими.

„ Винаги има какво да подобряваме, само че след тази победа мога единствено да поздравя футболистите, тъй като направихме всичко както искахме. Радваме се на успехите и нека да продължаваме по същия метод. Понякога след равностойно първо полувреме противниците падат физически, а ние натискаме тогава. Това е позитивното при нас – физическата подготовка. Винаги се пробват да ни ухапят, да ни подлагат на критика. Винаги се търси неприятното, все едно в последните 4-5 години сме били единствено първенци.

Иска ми се да имаме повече хора в средата на терена, само че финансите не го разрешават. Ще се подобрим през лятото. Ботев Враца не е аршин да сверяваме часовника, само че през днешния ден се получи. Единственото, което не можахме да създадем по време на лагера в Турция поради неналичието на Кайседо, само че през днешния ден се справихме. Това, което ни липсва, ще го подобрим през лятото, убеждавам ви. Иска ми се да имаме повече креативност. Имаме нужната експедитивност.

Мачовете не би трябвало да се снимат с шест камери, а с 12. Имахме искания против Славия, искахме две дузпи и през днешния ден.

Искаме да победим Локомотив, ще подходим с нужната експанзия. И Купата, и шампионата са ни еднообразно значими. Нямаме приоритет. Навсякъде се борим за победа. Всичко ще бъде на равнището, на което желая, убеден съм в това “, сподели Младенов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР