Старши треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов е уволнен! Наставникът,

...
Старши треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов е уволнен! Наставникът,
Коментари Харесай

ШОК! Стойчо Младенов уволнен след среднощна декларация!

Старши треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов е уволнен! Наставникът, който прави опити да възроди армейците и те още веднъж да се преборят за купата у нас, загуби скъпи точки в борбата с Лудогорец. Късна декларация, каквато сме привикнали да виждаме в последно време на уеб страницата на армейците, оповестява неприятната новина за почитателите на 31-кратният първенец на България.

Собственикът на клуба Гриша Ганчев е бил гневен на обстоятелството, че в първите дни на митинга против БФС пред постройката на централата в Бояна спортно-техническият щаб, отпред с Младенов, е участвал всеки ден, а нощес той е предпочел да не се яви, когато беше блокирано Околовръстното шосе на столицата.

Докато почитателите на армейците хвърляха предмети и плодове по постройката, а по-късно прескочиха мантинелите на пътното платно, Стойчо Младенов и тимът му е упражнявал въз основата на клуба в Панчарево. Това е била капката, която преляла чашата на търпението на Ганчев и той е взел съдбоносното решение!

Честит 1-ви април, другари! Бъдете здрави и се наслаждавайте на живота, който от време на време ни сервира много огромни смешки!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР