Старши треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, изрази разочарованието си

...
Старши треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, изрази разочарованието си
Коментари Харесай

Белчев: Сами паднахме в капана на Ботев Пд, имаха вратар, който спаси всичко

Старши треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, изрази разочарованието си след, след която " алените " отпаднаха на 1/2-финалите в шампионата за Sesame Купа на България. Специалистът съобщи, че неговите футболисти са дали максимума от себе си, само че нещата не са се получили.

„ Загубихме поради това, че сами попаднахме в клопката, който ни беше приготвил Ботев Пловдив. Очаквахме тъкмо това – преса в средата на терена и бърза офанзива, както падна и първият гол. Положенията, които имахме, за жалост, не ги вкарахме, с цел да се върнем в мача “, стартира Белчев.

„ Винаги, когато получих рано гол и си изгубил първия мач, има разстройства. Това е обикновено. През второто полувреме стояхме по-добре от Ботев, само че имам искания, изключително във фаза офанзива. Беше добре за нас, в случай че бяхме вкарали. Така напрежението щеше да е върху играчите на Ботев, само че имаха добър вратар, който избави всичко “, продължи наставникът на ЦСКА.

„ Фернандо Каранга е добър футболист и липсва, както всеки един футболист, който е осъден. Няма какво да разясняваме, нищо не можем да променим. “

„ Трябва да забравим по най-бързия метод тази среща. Подготвяме се за идващия мач за шампионата от на следващия ден, тъй като други мачове не ни останаха. ЦСКА играе постоянно за победа, най-трайни остават последните усещания. Футболистите дадоха максимума от себе си, не се получи и продължаваме напред “, приключи Белчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР