Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев и футболистите Фернандо Каранга

...
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев и футболистите Фернандо Каранга
Коментари Харесай

Каранга и Десподов обраха наградите за декември

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев и футболистите Фернандо Каранга и Кирил Десподов завоюваха три от обичайните анкети на Пресклуб "България ".

Белчев беше определен за треньор номер 1 на месец декември в анкетата на Пресклуба. Той изведе отбора до победи над Витоша (2:0) и Берое (6:0), а също по този начин ЦСКА в профил Лудогорец и се класира за 1/2-финалите в шампионата за Купата на България. Поради персонални задължения експертът не съумя да участва на конференцията, само че такава ще се състои с негово присъединяване след прибирането на тима от Испания.

Каранга: Ще остана до лятото, няма да напусна ЦСКА без да печеля купата

Фернандо Каранга сграбчи наградата за състезател на 20-ия кръг в Първа лига. В мача против Берое той означи три гола. За Каранга са дали своят вот 9 от общо 19 треньори. Това е четвъртата му премия за състезател на кръга, а един път той беше определен и за футболист на месеца - през юли.

Кирил Десподов: Гриша Ганчев способства за моята смяна

Кирил Десподов беше награден за състезател номер 1 на месец декември. За него са дали своят вот 12 от общо 20 спортни медии. Десподов вкара един гол на Витоша при успеха с 2:0, разписа се против Берое и означи победното попадение в добавеното време против Лудогорец в мача за Купата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР