Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев е доволен от победата

...
Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев е доволен от победата
Коментари Харесай

Белчев: Ще се справяме с тези, с които разполагаме

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев е удовлетворен от успеха с 5:1 над Верея в мача от 29-ия кръг на Първа лига. Наставникът на “червените” обаче съобщи, че на моменти не му е харесала играта на отбора, защото имало известна липса на централизация.

ЦСКА с лекост разгроми Верея, приближи се до Лудогорец

“Резултатът е добър. На моменти ми хареса играта, само че момчетата подходиха безгрижно след 4:0. По същия метод и първоначално имаше липса на централизация и подходихме несериозно към няколко обстановки. Получихме и един картон, който беше изцяло излишен”, разяснява Белчев.

“Трябва да играем с футболистите, които имаме. Не знам какво ще бъде ситуацията с Бланко и другите, тъй че дано изчакаме. Каранга ще се завърне след наказване и ще се оправим с това, което имаме. Неприятно е след двете загуби, само че би трябвало да запазим успокоение. Напрежение няма. Всеки футболист би трябвало да бъде подготвен да пази името на клуба и да покаже, че има място в ЦСКА”, добави той.

Десподов навън за ЦСКА до края на сезона?

Белчев бе запитан и за положението на Кирил Десподов, за който по-рано ви информирахме, че може и да пропусне остатъка от сезона: “Медицинският щаб прави всичко допустимо да го възвърне. Мисля, че ще се оправи.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР