Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев заяви пред официалния сайт

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев заяви пред официалния сайт
Коментари Харесай

Белчев: Надявам се изваждането от Европа да не наруши плановете ни, гоним титлата

Старши треньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев съобщи пред формалния уебсайт на клуба, че е удовлетворен от свършената работа по време на лагера в Австрия, от който “червените” се завърнаха късно нощес в България. “Доволен съм. Добър лагер съгласно мен при отлични условия и мощни съперници. Резултатите са положителни, само че те не ме интересуват толкоз на този стадий. Интересува ме играта и да има единодушие по време на самите мачове”, разяснява Белчев.

“Стъпили сме крепко на земята. Знаем, че имаме да почистваме още доста детайли до началото на шампионата, и се надявам да го създадем. При нас няма доста нови футболисти - само Енрике е нов. С другите футболисти сме работили. Знам опциите на съвсем всички. ЦСКА би трябвало да има 22 титуляри и всеки един от тях би трябвало да бъде подготвен във всеки един миг да помогне на отбора”, сподели експертът.

“Освен резултатите и играта, която показахме, най-важното беше, че запазихме здравето на футболистите. За седем дни изиграхме четири тежки мача на положително равнище с стеснен брой футболисти. Всички са здрави, което е най-важното и хубаво в момента”, добави той. Наставникът не изключва към състава да се причислят още играчи, въпреки и не непременно. “Имаме потребност от положителни играчи на всеки пост, а в случай че намерим такива, управлението ще направи всичко допустимо да ги притегли в състава, с цел да можем да надграждаме и да сме подготвени за задачите, които стоят пред нас”, сподели още наставникът, който призна, че Арсенио съвсем несъмнено напуща “Армията”.

Стамен Белчев не скри разочарованието си от изваждането на тима от шампионата Лига Европа и се надява обжалването да даде позитивен резултат, като решението на КАС по проблема се чака по-късно през днешния ден. “Програмата я правихме с концепцията да участваме в евротурнирите. Затова отидохме и толкоз рано в Австрия. Надявам се да не ни наруши проектите и да държим положително равнище до началото на шампионата, както и през цялата акция.”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР