Старши треньорът на ЦСКА-София Нестор даде своя коментар след успеха

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Нестор даде своя коментар след успеха
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро: За Левски всичко е приключило, не искахме да сме като тях

Старши треньорът на ЦСКА-София Нестор даде своя коментар след триумфа с 2:1 на " алените " над Ботев (Пловдив). Сърбинът влезе в задявка с Левски, казвайки, че за " сините " всичко е завършило. Той се пошегува, че отборът от " Герена " до чака скучна пролет.

" Трудно е да приказваме за естествен футболен дуел на фона на изискванията през днешния ден, склонен съм. Трябваше да вземем под внимание физическото и психическото. Направихме положително първо полувреме, след почивката допуснахме съмнение. Беше значимо да спечелим мача. Знаехме, че в случай че срещата през днешния ден се играе, би трябвало да заложим на повече биткаджии, да действаме с по-малко опасности, да минимизираме пасовете обратно и по-дългите подавания, които могат да бъдат пресечени, да бъдем в противниковата половина по-дълго време.

Не направихме доста положения, само че имахме чисти положения. С малко шанс можехме да водим 3:0 или 4:0 до почивката. Али Соу има мускулни проблеми, това е повода за промяната.

Какви са задачите ни за пролетта? Беше значимо да останем живи в битката за купата. Имаме и мач за Купата на България. Не искахме да сме като Левски, тъй като за тях всичко завърши. За тях пролетта ще е скучна. Шест точки от първия са доста, само че най-малко имаме вяра. Ако резултатът бе друг, щеше да бъде невероятно. Сега най-малко е допустимо. Казах и преди, че моята работа е на терена да приготвям футболистите. Ситуацията, в която се намираме е такава, каквато е ", сподели Ел Маестро след мача в Борисовата градина. Първа лига 20 кръг, неделя 16 декември  ЦСКА-София 2:1краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР