Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич не е много познат

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич не е много познат
Коментари Харесай

Крушчич: Скоро ще сме готови за титлата, Гриша Ганчев няма да се задоволи с второто място

Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич не е доста прочут в родината си, само че фактът, че е отпред на един от грандовете на Балканите провокира интерес. 43-годишният белградчанин даде изявление за Sport Club - малкия екран, в която работеше като анализатор на съветското състезание преди да стане асистент на Люпко Петрович на " Армията ". Пред някогашните си сътрудници юношата на Партизан описа какви са задачите му с " алените ", а също така съпостави равнището на сръбското и българското състезание.

" Лично Гриша Ганчев настоя да стана старши треньор на тима. Познаваме се чудесно от Литекс и за мен е огромна чест да повеждам на най-успешния български клуб. От идването на господин Ганчев в ЦСКА през 2015 година има огромно усъвършенстване в инфраструктурата, изключително в подготвителната база. Плановете са да се построи нов стадион. Като цяло упоритостите са огромни и пред клуба се обрисуват положителни вероятности ", показа Крушчич.  Крушчич: Пропуските ни ще се трансфорат в голове в най-важния миг
" Лудогорец е преобладаващата мощ в българския футбол. За тях не е проблем да притеглят футболисти за повече от милион. От друга страна, сигурен съм, че напълно скоро ЦСКА ще може да се бори за шампионската купа. Сегашното управление сигурно няма да се задоволи с второто място ", уверен е сърбинът.

Той бе запитан дали огромният брой чужденци в българското състезание е измежду аргументите за сериозната рецесия в националния тим, на което отговори утвърдително и разяснява трансферните проекти на " алените ".

" Моят клуб искаше да купи някои надарени млади българи, само че техните тимове им сложиха нереално високи цени. Затова беше взето решение да се привлекат чуденци, които към този момент са приключени футболисти, само че все пак са по-евтини от играчи, които занапред би трябвало да напредват, с цел да може да се разчита на тях ", изясни Крушчич.

" Мисля, че като равнище българското и сръбското състезание са сходни. Хубаво е, че в Сърбия няколко тима се развиха и се пробват да се приближат до Цървена звезда и Партизан. Имам поради Войводина, Раднички (Ниш), Чукарички... Българската лига обаче е по-непредвидима и забавна. Факт е, че има един тим, който превъзхожда другите, само че качеството на останалите е уравновесено. Може би това е по този начин поради множеството чужденци ", сподели сръбският експерт, който бе запитан и за финансовото положение на " армейците " около пандемията.

" Ситуацията в клуба е постоянна. Засега не виждам да има съществени проблеми и в другите тимове с изключение на Левски. Техният притежател беше упрекнат в корупция още при започване на годината и това не е обвързвано с пандемията. Вярвам, че градският ни противник ще се измъкне от тази обстановка ", съобщи Крушчич и добави: " В днешно време е мъчно да се вършат дълготрайни проекти, мисля единствено за идващия мач ". efbet Лига 26 кръг, неделя 14 юни  ЦСКА-София 21:00предстои  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР