Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич даде онлайн пресконференция преди

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич даде онлайн пресконференция преди
Коментари Харесай

Крушчич: Очаквахме повече от Давидов и Отабор, Анита е много добър

Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич даде онлайн конференция преди контролата с Ботев (Враца) на следващия ден.

" Всички футболисти са здрави, като се изключи Тиаго, който през вчерашния ден стартира тренировки след карантината след завръщането си от Португалия. Няма травми, което е най-важното на този стадий.

Утре е първата и единствена контрола с Ботев (Враца). Целта на тази контрола е да влезем в темп, тъй като ни липсват мачове.

Настроението е положително, футболистите чакат с неспокойствие да стартира шампионата ", разяснява Крушчич.

Сърбинът се надява напускането в последния месец на четирима играчи Раул Албентоса, Денис Давидов, Върнон Анита и Вив Соломор-Отабор да не се отрази на тима.

" Албентоса претърпя интервенция преди две седмици и ще се възвръща 2-3 месеца и нямаше по какъв начин да ни помогне. Очаквахме повече от Давидов и Отабор, само че не се получи и им пожелаваме шанс в кариерите. Анита е доста добър футболист, само че избра да се прибере вкъщи по време на пандемията ", разяснява Крушчич.

Той добави, че Купата на България е приоритет за ЦСКА, само че тимът не отписва и мачовете за шампионата.

" Имаме късмет за трофей в шампионата за Купата на България и е обикновено това да е приоритет за нас. Но никога не отписваме шампионата. Искаме да стартираме с победа против Витоша и умерено да се подготвим за първия мач за Купата ", сподели Крушчич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР