Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич даде интервю за Дарик,

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич даде интервю за Дарик,
Коментари Харесай

В ЦСКА-София не са обсъждали намаляване на заплатите

Старши треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич даде изявление за " Дарик ", в което разкри, че в клуба не са обсъждали тематиката за намаляването на възнагражденията на футболистите си.

" Добре съм, здрав съм, това е най-важното. Моите близки са в Сърбия, аз съм в София. Всеки ден съм в контакт с тях, не е елементарно, несъмнено. Малко е мъчно без семейство, само че непрекъснато се чуваме. Следим обстановката и в Сърбия, и в България ", стартира сърбинът.

" За човек е мъчно да се концентрира в нещо, когато е заобиколен от вести за ковид. Опитвам се да остана съсредоточен върху футбола. Старая се, само че не е елементарно. Гледам мачове, върша си проекти. Анализирам работата си. Ежедневно съм контакт с треньорите, тъй като множеството живеем в един и същи хотел. В контакт съм и с шефовете – Стойчо Стоилов, Кристиано Джарета, Гриша Ганчев. Говорим доста за футбол.

Никой не може да каже сигурно по кое време ще се възобнови шампионатът всичко зависи от обстановката. Когато приказвам с някой постоянно давам Китай за образец, който излезе от тази обстановка за три месеца. Но не съм сигурен, че европейските нации имат китайската дисциплинираност ", добави наставникът на " алените ".

" Аз постоянно съм бил за това разногласието да се реши на терена. Набрахме ход, на полуфинал за Купата сме. В неприятен миг за нас пристигна това прекъсване. Всички гледат своя интерес. Всички тимове мислят кое е по-добро за тях в този миг. Всеки гледа себе си. Всичко е допустимо, в случай че обстановката се усъвършенства. Аз съм убеден, че ще се откри най-хубавото решение, единствено да се оправят нещата.

Чувам се с играчите. Трудно им е. Преди малко се обадих на Кристиян Малинов тъкмо. Най-трудно е за младежите. Свикнали са с физическа интензивност. Въобще да не упражняват или да упражняват у дома е мъчно. Ще забележим по какъв начин ще им се отрази, когато всичко това завърши. За мен е доста мъчно да седнал съм у дома и нищо да не работя. Много е мъчно физически и душевен ", сподели още сръбският експерт.
В контакт съм с Гриша Ганчев приказваме си за футбол, само че до момента не сме говорили за понижаване на заплати. Не знам какво ще става ", призна Милош Крушчич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР