Старши треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев изрази задоволство след победата

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев изрази задоволство след победата
Коментари Харесай

Любо Пенев: Нещо се тиражира за Бербатов, но аз нищо не знам

Старши треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев изрази удовлетворение след успеха на " алените " с 5:1 над Септември (София). Бившият национал похвали играта на новото попълнение Нуно Томаш и призна, че не знае нищо по отношение на възможен трансфер на Димитър Бербатов.

" Силен мач, най-компексен от всички наши мачове до момента. Доволен съм от играта! Това, което тренирахме през седмицата, се получи. Това е моделът на игра, който построяваме и, несъмнено, се вижда, че сме на верен път. Обединени сме си по принцип, въпросът е, че когато има проблеми, би трябвало да се вземат решение. Такъв човек съм, когато има проблеми отивам и ги вземам решение.

Дузпата в 10-ата секунда? Трябва да виждам, с цел да я разясня. Мисля, че не е обстановка, която дефинира крайния излаз на мача. Имахме и други обстановки. Аз съм удовлетворен и със сигурен, че ще вкарваме голове. Защо - тъй като сътворяваме обстановки. Какво мисля за Нуно Томаш? Той се показа доста добре, приспособява се към новата конюнктура. Личи си, че има школа, удовлетворен съм. Николай Бодуров на следващия ден стартира тренировки, стартира да се възвръща, т.е. за другия мач ще бъде разполагаем.

Димитър Бербатов? Не знам какво се случва с Бербатов. Гледам, че се тиражира нещо, само че нямам информация персонално. Спираме дотук, споделих ви, че нямам информация. Относно съдийството - аз не моля да няма неточности единствено против ЦСКА, моля да има независимо съдийство във всички мачове, освен на ЦСКА. Вижда се очевадно, че е по този начин. Говоря в един огромен мащаб - " А " група, " Б " група. Трябва да оказват помощ на българския футбол да се възвърне, да бъде там, където сме били.

Наскоро имаше среща сред министъра на спорта и президента на БФС и споделят: " Ние сме доста зле ". Ами като сме зле, какво сте правили 15 години? Не става по този начин! Други хора, други хора… Спираме по този въпрос, не е належащо да приказваме повече. Казах каквото имах да кажа.

Имаме мач с Етър в този момент. Очаква се да е сложен? Принципно е по този начин. Колко ще е тежко, ще забележим. Няма да се отклоним, всичко минава през един подготвителен развой. Трябва да има конкуренция в състава. Който не се усеща добре, няма да вземе присъединяване. Трябват ми хора, които са оптимално добре ", сподели " Ел Голеадор " след срещата. Първа лига 24 кръг, събота 2 март  ЦСКА-София 5:1краен резулат  Септември (София)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР