Старши треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев избухна срещу съдийството в

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев избухна срещу съдийството в
Коментари Харесай

Пенев: С такова съдийство сме за никъде

Старши треньорът на ЦСКА-София Любослав Пенев избухна против съдийството в България на конференцията си преди мача против Ботев (Враца). Наставникът бе извънредно неудовлетворен от съдийската бригада на дуела с Черно море във Варна, изгубен с 0:2 от,,червените “.,,С такова съдийство сме за на никое място. Защо този проблем не се тиражира в медиите? Това, което се случи на мача с Черно море, се случва от години насам в българския футбол. В първите 20 минути имаше три жълти и един червен картон “, стартира Пенев.

,,В следствие основният арбитър на дуела спря 3-4 наши контраатаки, вместо да свири авантаж, а при една от тях, Черно море означи гол – гол от засада. Това е една наклонност, която пречи на развиването на българския футбол. Гледам тези съдии, когато получат наряд за мач в чужбина, и там те се показват на равнище. Когато обаче съдийстват в България обстановката е друга “, изрази недоволството си Пенев. Той приказва и за идния дуел на армейците вкъщи против Ботев (Враца).

,,Очаквам да стане един добър мач и, несъмнено, да победим. Ще израстнем посредством доста дисциплинираност и тренировки. Вярвам в професионалното отношение на всеки един наш състезател. Бикел и Енрике няма да вземат присъединяване на следващия ден, като Енрике има лека контузия “, приключи той. ЦСКА-София се изправя против Ботев (Враца) на стадион,,Българска войска “ във вторник от 17:30 часа.,,Червените “ са на втора позиция във краткотрайното класиране на Първа лига, като са на седем точки от водача и настоящ първенец Лудогорец. Врачани пък заемат осмото място в таблицата с актив от 27 пункта. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР