Старши треньорът на ЦСКА-София Бруно Акрапович не остана доволен от

...
Старши треньорът на ЦСКА-София Бруно Акрапович не остана доволен от
Коментари Харесай

Бруно: Ние се опитвахме да играем, а противникът се опитваше да изритва топката

Старши треньорът на ЦСКА-София Бруно Акрапович не остана удовлетворен от равенството на своя отбор с Локомотив (Пловдив). Двата отбора не си вкараха на “Армията”, а съгласно експерта многото фаулове са били повода да не се получи прекрасен футбол. Акрапович призна също по този начин, че не таи неприятни усеща към някогашния си клуб.

“За да стане топ мач, би трябвало да играят и двата тима. Ние се опитвахме да играем, съперникът се опитваше да изритва топката. Ние постоянно съумяваме да създадем късмет, през днешния ден залагахме на доста на придвижвания. Трябваше да създадем малко повече в тези обстановки, в които бяхме покрай наказателното поле.

Имаше доста фаулове, мъчно е да става някакъв мач по този начин. По този метод футболът няма да стане по-добър. Ние имахме офанзивни акции, вкарах повече офанзивни играчи през второто полувреме, само че не успяхме да отбележим.

Аз в никакъв случай не съм имал отрицателни усеща към Локомотив, само че някои хора се пробват да ми ги вършат по-лоши. Аз към Локо Пловдив ще имам постоянно хубави усеща.

Почти всички техни играчи ги познавам. Казах на моите къде можем да минем, какво да създадем. Но на всеки няколко минути се свиреше фаул, няма по какъв начин да стане прекрасен футбол по този начин.

Направихме прекрасен мач за Купата, след такова самочувствие би трябвало да влезеш в идващия мач отново по този начин. Направихме всичко, притежавахме топката, само че 90-те минути минаха по един метод, а ние искахме по друг”, съобщи Бруно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР