Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич очаквано бе разочарован след

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич очаквано бе разочарован след
Коментари Харесай

Саша Илич: Няма как да очакваш победа, когато направиш две подобни грешки

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич предстоящо бе отчаян след з, която изхвърли " алените " от конкуренцията във етапа на четвъртфиналите.

Лидерът в класирането на Първа лига отстъпи с 1:2 на своя стадион " Българска войска ", а съгласно Илич и двата гола за противника са пристигнали след груби неточности на неговия отбор.

" Когато създадем две огромни неточности, както направихме през днешния ден, няма по какъв начин да победим тим като Черно море. Това е турнирен мач и всяка неточност може да е съдбовна. През първото полувреме играхме против вятъра и ни беше доста мъчно. Второто полувреме вдигнахме оборотите, само че успяхме да създадем единствено бурен напън и не стигнахме до освен това. Когато се поставиш в обстановка да направиш две такива съществени самостоятелни неточности, няма по какъв начин да очакваш победа. Това би трябвало да бъде за нас обеца на ухото и да не повтаряме тези неточности в шампионата ", стартира Илич.

Сръбският експерт призна още, че е трябвало да се оправя и с много кадрови проблеми преди конфликта с Черно море, само че въпреки всичко съобщи, че ЦСКА продължава с всички сили да се бори за купата в шампионата.

" Липсваше ни Дюкенс Назон, който се върна болен от мачовете на националния тим на Хаити. Бисмарк Чарлз и Дауда Бамба също не са възобновени изцяло, а Лазар Туфегджич е контузен. Това ни сътвори сериозните проблеми в офанзива. Никоя загуба не е хубава, само че от всяка можеш да научиш нещо. Не се радваме, че отпаднахме от битката за един трофей, само че ни остава битката за другия ", приключи Саша Илич.

Поражението на стадион " Българска войска " довечера постави завършек на една отлична серия на ЦСКА като хазаин в шампионата за Купата, съгласно която те не бяха губили на собствен терен в продължение на 10 години. Последната им загуба до довечера датираше от 2013-а година, когато " армейците " биват надиграни с 0:1 от състава на Локомотив София още веднъж в четвъртфиналите на конкуренцията и след 0:0 в първата среща те напущат борбата за трофея.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР