Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич очаквано бе доволен от

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич очаквано бе доволен от
Коментари Харесай

Саша Илич: Базел е фантастичен отобор, трябва да подходим сериозно, ако искаме да ги отстраним

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич предстоящо бе удовлетворен от успеха на своя отбор над Септември София в мач от шестия кръг на Първа лига.



Илич похвали отбора на Септември, който съгласно него има отлични млади футболисти и е доста добре управителен от Славко Матич и треньорския му екип.

„ Септември е един отличен тим с млади футболисти, които е извънредно добре окомплектован. Тимът е воден доста добре от аварийна пейка от целия треньорски щаб, отпред със Славко Матич и помощниците му “, стартира сърбинът.

Той отличи пропуските, които неговия отбор направи, само че акцентира, че най-важна е реализирана победа.

„ Днес беше доста сложен мач. Ако не си нападателен, можеш да имаш съществени проблеми. Имахме няколко благоприятни условия да вкараме и преди гола, само че най-важна е успеха “, счита експертът.

Илич съобщи, че триумфът против Септември е пристигнал доста мъчно за ЦСКА и отличи представянето на голмайстора Морено и на вратаря Димитър Евтимов, който за първи път от началото на сезона бе титуляр под рамката на вратата за „ алените “

„ Имам 25 качествени футболисти. Трябва да ги сменяме, тъй като играем на всеки 3 дни ", за следващ път изясни той. Искам да похваля цялата отбранителна линия, отпред с Димитър Евтимов, който за първи път беше титуляр. Морено ни донесе успеха. И това беше сложен триумф, тъй като стигнахме тежко до нея “, сподели още той.

Илич предизвести, че отборът му би трябвало доста съществено да подходи в първия плейофен мач с Базел в Лигата на конференциите.

„ В четвъртък играем против доста сериозен съперник. Базел е приказен тим. Трябва доста съществено да подходим към тях, в случай че желаеме да ги спрем “, безапелационен е експертът.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР