Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, коментира успеха на

...
Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, коментира успеха на
Коментари Харесай

Саша Илич: Досега не мислехме за Левски, вече започваме

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, разяснява триумфа на " алените " с 2:0 над Славия в следващ мач от кръга в efbet Лига. Сърбинът поздрави " белите " и треньорът им - Загорчич, за играта, само че призна, че след първия гол за неговия тим играта на ЦСКА е станала по-добра.

„ Играхме един сложен мач против сериозен съперник, който предпочиташе да играе на контраатаки и е воден от един доста добър треньор като Загорчич. Вкарахме два бързи гола и по-късно ни стана по-лесно “, стартира Илич.

„ През първото имахме пет-шест шанса за центрирания и опция за рискове, само че е мъчно да играеш против тим, който се отбранява много съществено и „ ниско “ по терена. Започнахме нападателно второто, само че още веднъж споделям, когато вкараш два гола, става много по-лесно. Направихме си сами елементарен мача. Индивидуалната акция на Бамба беше добра и влезе първият гол, след което потегли играта ни “, продължи сърбинът.

„ Важно беше да победим в седмицата преди Левски. Това, което като упования имаме за тях, то мачът ще бъде решен от самостоятелни осъществявания, въпреки да се срещат два положителни тима. Създадохме добра атмосфера с успеха през днешния ден. Честно да ви кажа изобщо не сме говорили за Левски, а единствено за Славия. Сега занапред почваме да мислим за тях “, приключи треньорът на ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР