Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира минилания успех срещу

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира минилания успех срещу
Коментари Харесай

Саша Илич: Всеки мач до края на сезона ще е изключително тежък за ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич разяснява минилания триумф против Пирин. " Червените " се завърнаха на върха в efbet Лига след триумфа. 

" Няма нищо основно тук, в случай че ЦСКА желае да е в битката за купата, би трябвало да побеждава. Беше един сложен мач за нас. Имахме няколко благоприятни условия за гол, които не успяхме да използваме. През второто полувреме също изпуснахме да вкараме гол. Можеше да бъдем осъдени за това 15-ина минути преди края на мача и в този момент в самия край. Вече мислим за идващия мач ", разяснява той. 

" С цялото ми почитание към Пирин, против Левски е друго. Имахме предпочитание и сила, това желая да виждам. Нека да кажа нещо за почитателите, направиха една страхотна атмосфера и тяхната поддръжка ни дава сили. Не един път съм го казвал разполагаме с тези футболисти, ще използваме тези, които са подобаващи за съперника. Днес се върнаха в игра Туфегджич и Турицов, остават ни само контузените Галин Минков и Жеферсон, ще забележим какво е ситуацията ", добави той.

" Вярваме, би трябвало да имаме вяра, че можем да станем първенци. До края имаме 8-9 пъклен мачове и всеки един от тях ще бъде от тежък по-тежък ", приключи Саша Илич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР