Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред представители на

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред представители на
Коментари Харесай

Саша Илич: Много е далеч да мислим за титла

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич приказва пред представители на медиите преди отпътуването на " алените " за Турция, където тимът ще организира втората част от своята зимна подготовка.

На тръгване Илич показа, че е удовлетворен от първия стадий на подготовката, който се проведете през последните 10 дни на клубната база в Панчарево.

" Всичко е наред. Имахме лек проблем с рейса, само че той е решен и към този момент сме тук. Доволен съм от първия стадий на подготовката. Няма контузени играчи. 10 дни се подготвяхме въз основата ни в Панчарево. Времето беше чудесно като за зимата. Изпълнихме, каквото бяхме замислили ", съобщи сръбският експерт.

Наставникът на ЦСКА разкри и има ли кадрови проблеми в отбора преди лагера в Турция.

" Бисмарк (Чарлс) тренира обикновено. Бамба и Дончев имаха интервенции преди известно време, само че идват с нас. Ако има играчи, които ще донесат качество, аз съм " за " да ги вземем. Надяваме се да няма травми ", показа Илич.

Сърбинът даде и своя отговор на въпроса дали българските отбори би трябвало да играят контроли против съветски тимове, откакто тази тематика стана обект на полемика през предходната седмица.

" Няма да меся политиката и спорта. Планирали сме шест контроли, уредихме шест противника. Това е ", сподели Илич, чийто отбор е уредил инспекции против Санфрече Хирошима, Гурник Забже, ЛАСК Линц, Македония ГП, Шахтьор Караганда и още един неразбираем към този миг противник по време на престоя в Турция.

Накрая треньорът на ЦСКА разяснява и какви са възможностите на тима в борбата за купата в Първа лига.

" Много е надалеч да мислим за купа. Супер е, че завършихме първия полусезон първи, само че всички осъзнават какъв брой мъчно ще е през пролетта ", съобщи Саша Илич.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР