Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред медиите на

...
Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред медиите на
Коментари Харесай

ЦСКА още не мисли за титла, призна треньорът на армейците

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич приказва пред медиите на летището в Пловдив преди полета за Турция, където " алените " ще проведат зимния си лагер.

" Всичко е наред. Имахме лек проблем с рейса, само че той е решен и към този момент сме тук. Доволен съм от първия стадий на подготовката. Няма контузени играчи. 10 дни се подготвяхме въз основата ни в Панчарево. Времето беше чудесно като за зимата. Изпълнихме, каквото бяхме замислили ", стартира Илич.

" Бисмарк (Чарлс) тренира обикновено. Бамба и Дончев имаха интервенции преди известно време, само че идват с нас. Ако има играчи, които ще донесат качество, аз съм " за " да ги вземем. Надяваме се да няма травми ", продължи той.

Илич отговори и на въпрос, обвързван с полемиките дали българските тимове би трябвало да мерят сили с съветски противници: " Няма да меся политиката и спорта. Планирали сме шест контроли, уредихме шест противника. Това е. "

" Много е надалеч да мислим за купа. Супер е, че завършихме първия полусезон първи, само че всички осъзнават какъв брой мъчно ще е през пролетта ", приключи Саша Илич.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР