Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски заяви, че отборът му

...
Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски заяви, че отборът му
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Има върху какво да работим

Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски съобщи, че тимът му към момента има върху какво да се усъвършенства, без значение от серията от 10 следващи победи, до която отборът доближи довечера. “Армейците ” се постановиха с 88:86 над директния си съперник за третото място Черноморец, а ето какво сподели наставникът на отбора след мача:
 ЦСКА обърна Черноморец, усили серията си и се бетонира на третото място в НБЛ ЦСКА обърна Черноморец, усили серията си и се бетонира на третото място в НБЛ
“Получи се нещо, което е доста значимо - да спечелиш мач против главен и доста мощен съперник не с най-хубавата игра. Когато върви играта, е елементарно. Ние губехме с девет точки в края на мача. Накрая се отрази по-дългия ни състав и класата. Длъжен съм да кажа, че ни надиграха в по-голямата част от дуела. Отрази се излизането на Туту, като това се отрази върху творчеството им. Не съм удовлетворен от нападението ни, тъй като играхме доста статично. Вървеше ни играта на ниския пост със Зейн Ноулс, само че не може цялостен мач да се надяваме на това. Има върху какво да работим. Станаха много такива атрактивни и забавни мачове, което е доста хубаво ”, сподели Барчовски.

Какво още показа треньорът на “червените ”, може да чуете в прикачения видеоклип.

Снимка: startphoto.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР