Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски говори след трудната победа

...
Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски говори след трудната победа
Коментари Харесай

Росен Барчовски: Сами си направихме мача труден

Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски приказва след сложната победа над Черно море Тича с 98:95 в дуел от 21-вия кръг на НБЛ. Ето какво показа наставникът на " алените " след срещата:
 Чо Чо " избухна " с мощен дабъл-дабъл за победа №11 на ЦСКА след драма във Варна
„ От началото на мача играта потегля по метод, по който очакваш мачът да приключи доста елементарно. Моите почетения към тима на Черно море, доста са ми симпатични, само че ние сме по-класният тим и трябваше доста от дълго време да сме създали разлика. Да не приказваме за последните минути, когато трябваше да затворим срещата. Имаше и наши неточности, мисля, че и съдийски отсъждания, които потеглят да вземат решение мача. В този миг не можеш да решаваш мач, като се стартира от едни 5 секунди и разнообразни други отсъждания. Но в този момент да не ги разясня, аз си виждам моя тим.

Загубихме си организацията в играта последните 2-3 минути. Аз знам къде е повода, знам я, няма да ви я споделям на вас. Видях подобен тим на домакините, какъвто чаках. Непримирим, доста борбен и нападателен тим, само че са доста млади. Ейвърил Ъгба получи някаква травма и игра по-малко, макар че ние много го спряхме.

Отборът и градът би трябвало да се гордеят с този отбор и да му се оказва помощ, тъй като това нещо, което се гради толкоз години, трябват му малко повече условия – като стартираме от залата, аз тук съм играл и съм водил мачове, само че този град заслужава по-хубава зала. Не може такива отстояния и така нататък Моето мнение е, не знам дали някой ще ме чуе, че този тим би трябвало да получи доста по-голямо финансиране и нещата ще станат.

Доволен съм от доста неща в мача, само че не и от развиването. Направихме доста сложен края, можеше да стане елементарен още по време на мача, а за последните три минути не би трябвало да им даваме късмет да помислят, че могат да се върнат. Така че от играта генерално да, удовлетворен съм, от някои решения, от загуба на организация, от нелепости на моменти – не. “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР