Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро не скри задоволството

...
Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро не скри задоволството
Коментари Харесай

Нестор Ел Маестро: Искам да виждам постоянство в играта на ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро не скри задоволството си след постигнатия в дербито от 10-ия кръг на Първа лига.

С успеха " алените " краткотрайно изпревариха Левски на третата позиция в класирането и записаха пета победа от началото на сезона.

" Играхме против доста стимулиран тим. Имаше страхотна атмосфера, за която способстваха и нашите почитатели и съм доста благополучен, че показахме нашите качества и умения, с цел да вземем трите точки през днешния ден. Искам да виждам неизменност в играта на ЦСКА и да взимаме такива сложни гостувания. Нивото на играта ни не беше толкоз високо, колкото преди седмица, само че беше задоволително, с цел да спечелим ", съобщи след срещата Ел Маестро.

Той призна, че столичани са били затруднени от съперника си.

" Мисля, че отговорихме на борбата и предизвикването, което получихме от съперника. Трябваше да се пазиме в първите и последните 10-15 минути на мача, само че вкарахме голове във значими моменти. Ще забележим какви са травмите на Марселино Кареасо и Кордоба. Тези контузии нарушиха ритъма ни, само че се справихме “, изясни още наставникът на ЦСКА.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР