Старши треньорът на ЦСКА (Москва) Виктор Гончаренко очаква по-добра игра

...
Старши треньорът на ЦСКА (Москва) Виктор Гончаренко очаква по-добра игра
Коментари Харесай

Виктор Гончаренко: Всички мачове в групата са непредсказуеми

Старши треньорът на ЦСКА (Москва) Виктор Гончаренко чака по-добра игра от своя тим в утрешния мач с Лудогорец, спрямо предходния конфликт сред двата тима в Разград. Московчани претърпяха разгромна загуба с 1:5 през септември, само че Гончаренко е убеден, че в този момент ЦСКА е в доста по-добра форма.

" При предходния ни мач с Лудогорец имахме доста кадрови проблеми. Някои от момчетата бяха контузени, играхме с пробна офанзива. Надявам се, че на следващия ден ще се представим много по-добре. Дзагоев е подготвен за утрешния мач. Сега имаме много по-голям капацитет в съпоставяне със септември ", разяснява Гончаренко на конференцията преди мача.

Двубоят от група " Н " на Лига Европа е на следващия ден в Москва от 19.55 часа българско време. " Не разделяме шампионатите по значимост. За да прогресират младите, би трябвало да се раздават на 110 % във всеки мач. Всички мачове в нашата група са непредсказуеми. Еспаньол не се показва добре в испанското състезание, само че играят на равнище в Лига Европа. Лудогорец води в българското състезание, само че мачовете в Лига Европа са напълно друго нещо. Същото важи и за Ференцварош. Те могат да вършат ротации, до момента в който ние не можем да си позволим това ", сподели Гончаренко. Лига Европа 5 кръг, четвъртък 28 ноември  ЦСКА Москва 19:55предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР