Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори при завръщането на

...
Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори при завръщането на
Коментари Харесай

Милош Крушчич: Ако не дойдат двамата нови в ЦСКА, нищо страшно няма да се случи

Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич приказва при завръщането на отбора от подготвителния лагер в Турция.

" Доволен съм от лагера. Първата част бе ориентирана към възстановяване на функционалните качества на футболистите. Доволен съм. Отработихме всичко, което сме възнамерявали ", съобщи сръбският експерт, след което приказва за прехвърлянията:
 Али Соу: Отказах на Ал Ахли, благополучен съм в ЦСКА
Али Соу: Отказах на Ал Ахли, благополучен съм в ЦСКА

" Спекулациите не ми повлияха, само че имаше мисли в главата ми "

" Ръководството води договаряния с футболисти. Но към този момент не е ясно по кое време ще завършат. Не съм желал десен бек, тъй като имам Турицов. Казах, че той би трябвало да е национал. Искам футболисти в нападателен проект, само че не централен нападател. Имам задоволително. Ако не дойдат двамата нови, нищо ужасно няма да се случи. Тези футболисти, които имам в този момент, съм удовлетворен от тях. Ако пристигна нов, то той би трябвало да усили отбора ", заключи той.

" Ахмедов се вписа в тима. Работи професионално. Работи добре. Но му би трябвало време. Тонислав Йорданов? Има огромен гений, има бъдеще, само че би трябвало да се работи с него. Трябва да промени някои неща. Може да стане добър футболист. Дали ще го преотстъпим? Този въпрос е открит към момента ", показа Крушчич.
 Петър Занев: Всички желаеме да забележим ЦСКА нападателен
Петър Занев: Всички желаеме да забележим ЦСКА нападателен

Капитанът на " армейците " даде обещание отборът да изиграе мощна пролет

" Успяхме да работим в тактически проект и по модела, който желаеме. Работихме 7 дни, в които се получиха някои неща. Али Соу? Мисля, че управлението на клуба даде изказване и повече няма какво да се разяснява. Няма нищо за Али Соу и той би трябвало да се концентрира в работата за клуба. Играчите вършат един треньор добър. Без играчи добър треньор не се става. Имам положителни играчи ", приключи треньорът на " армейците ".
 Крушчич: ЦСКА договаря с двама, нека пристигна най-малко един
Крушчич: ЦСКА договаря с двама, нека пристигна най-малко един

" Пазим го в загадка "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР