Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде интервю за сръбското

...
Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде интервю за сръбското
Коментари Харесай

Крушчич: В борбата сме и за двата трофея, но без футбол ще сме на загуба

Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич даде изявление за сръбското издание „ Хотспорт “, в което приказва за престоя си отпред на „ алените “, както и за обстановката с ковид.

"Надяваме се, че в края на април ще се завърнем по терените ", стартира Крушчич пред "Хотспорт ".

"Директорът ми бе на посетители доскоро. Имало е среща с федерацията, само че нищо съответно не е решено. Остават ни два мача, може и да няма плейофи, макар че нашето предпочитание бе нещата да се решат в тях. Задържахме чужденците, а в България рано взеха нужните ограничения. Не е елементарно да убиваш времето. Не можеш да следиш директно положението на играчите, а бяхме хванали верен темп. Записахме положителни резултати, успяхме да се изравним с два тима на второто място. Формата ни бе на равнище, само че тогава пристигна вирусът ", показа сърбинът.

"С помощниците ми сме на хотел, където живеем, а играчите са по квартирите. Стоя в стаята си, а когато ми омръзне, обикалям към хотела. По улиците и парковете е неразрешено за разходки. И в Сърбия по-рано трябваше да вкарат такива ограничения, с цел да се върнем към живота като китайците ", продължи той.

"Лудогорец е първенец от осем години насам. Не виждам да настъпи смяна и с плейофите, мощни са. Искаме да играем в Европа. Може да се класираме там и през Купата, където играем с Ботев Пловдив. Поставихме връх, като не пуснахме гол в 10 следващи мача. Успях да наложа и млад състезател като Валентин Антов. В битката сме и за двата трофея, само че без футбол ще сме на загуба. Ще забележим обаче какво ще се случи ", приключи Крушчич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР