Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че след като

...
Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че след като
Коментари Харесай

Любослав Пенев: След като не бием удари, няма на кого да се сърдим

Старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев съобщи, че откакто футболистите не насочат удари по посока на съперниковата врата, няма на кого да се сърдят.

„ Когато искаш да победиш, би трябвало да вкарваш голове. За страдание не съумяваме да вкараме гол. До първия гол контролирахме мача с доста положения. След първия гол се получи малко безпорядък и на контраофанзива ни вкараха гол “, разяснява Пенев.

„ Футбол не се играе без да искаш да вкараш голове. След като не бием удари, няма на кого да се сърдим “, добави треньорът на ЦСКА.

„ Първите три кръга изгубиха този кръг. Задачата става още по-сложна. Не се отхвърляме, само че от метода, по който се опитваме да спечелим няма по какъв начин да стане “, добави наставникът на „ алените “.

„ Нямаме доста дълга пейка и съм задължен да върша ротации. “

„ До отбелязването на първия гол стояхме добре. Единственото, което ни липсваше бе отбелязването на гол. “

„ Нали има оценители, те ще си дадат оценката за Ивайло Стоянов. Той се показа в неговата линия “, продължи той.

„ Явно е проблем, че не съумяваме да вкараме гол. Не се вижда единствено в един мач, което очевидно е проблем. Ще се опитаме да поправяме това нещо до края на сезона. “

„ Ние устояваме, само че просто ни липсва гола. Това е есенцията на футболната игра. Ние играем нападателен футбол, само че би трябвало да вкарваме голове “, сподели още Любослав Пенев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР