Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович призна, че има още

...
Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович призна, че има още
Коментари Харесай

Акрапович към Димитър Илиев: Благодаря, че ме направихте треньор

Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович призна, че има още върху какво да се работи в тима макар успеха с 2:0 над ЦСКА 1948, само че все пак е удовлетворен от представянето на своите играчи. Босненският експерт разкри, че работи с футболистите си да се борят за всяка една топка. Той отвърна на капитана на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев, който съобщи, че футболистите на " смърфовете " са създали Акрапович добър треньор.

" Много значимо е да тръгнеш в мача с един гол. Имаше хубави неща. Важно е да играеш своя жанр, да има сигурност. Беше доста добре, че реагирахме по подобен метод след мача с Йънг Бойс. Загубихме топката непланирано (при обстановката с Андон Гущеров). Грешката беше в полузащитата. Опасни са тези топки. Работим върху това какъв брой е значима битката за всяка една топка. Поемам отговорност за тази неточност. Има доста работа, момчетата би трябвало да свикнат. Не позволихме на съперника да направи съвсем нищо, имахме положения. Това ме прави ме оптимист за бъдещето “, показа Акрапович след мача.

" Никога не съм удовлетворен. Трябва повече, тъй като момчетата могат повече. Казвам им да се любуват на тези мачове, да вземем позитивното от Лига Европа и да си вземем успехите в шампионата. В Европа, в случай че покажеш положително лице и вкараш голове, ти се подвига самочувствието. Хубаво е, когато вкараш гол. Доволен съм, когато имаме шансове, липсваше ни и шанса малко. Има ли положения, ще дойдат и головете. 2:0 през днешния ден е добър резултат ", добави босненецът.

„ Димитър Илиев е доста огромен състезател, огромен човек. Поздрави за него и неговото семейство. Радвам се, че са ми помогнали да стана подобен треньор “, съобщи сбито Акрапович за коментара на Илиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР