Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев заяви, че целта

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев заяви, че целта
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Важно е да устискаме третото място

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев съобщи, че задачата на тима до края на сезона е да резервира позицията си в челната тройка в шампионата.

" Червените " гостуват на Черно море в мач от 28-ия кръг на Първа лига.

" Шампиони? Не, аз съм реалист. Мисля трезво. Няма смисъл да се приказват такива нереални неща. В момента сме на трето място и в случай че можем да го устискаме, ще бъде добре. Всеки мач играем за победа, без значение против кого ", разгласи той.

Столичани са на трети с 57 точки, на 9 точки пред утрешния си противник. В същото време изостават с 8 от първенеца Лудогорец, заемащ второто място.

" Черно море е един от най-добре представящите се тимове и доста мощен хазаин също по този начин. Знаем силата на техния тим. Имат доста добър старши треньор в лицето на Илиан Илиев, който дълги години прави добра работа ", означи Янчев.

Наставникът на отбора твърди, че тимовете от първата шестица са с изравнени сили.

" За терзание не може да става въпрос, има много мачове до края. Още повече, че единствено след три кръга ще се отдели първата шестица. Там всеки може да бие всеки и да губи точки от всеки. Рано е да мислим, че сме си свършили работата. Тепърва следва развръзката на сезона. Така че последният месец и половина ще бъде най-важният ", добави той.

ЦСКА 1948 ще бъде без двама от главните си футболисти за гостуванията на Черно море и Спартак Варна. Става въпрос за голмайстора на шампионата Ивайло Чочев и крилото Бирсент Карагарен. Те не излетяха със своите съотборници за Варна, защото не са изцяло възобновени. Двубоят с Черно море ще пропусне и Симеон Петров, който е с наказване след аления си картон против Локомотив София за Купата. Централният бранител въпреки всичко пътува с тима и ще е разполагаем на Тодор Янчев за мача със Спартак.

Визитата на " Тича " е в неделя (30 април) от 17:45 часа, а гостуването на стадион " Спартак " е на 3 май от 16:00 часа.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР