Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров остана доволен от

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров остана доволен от
Коментари Харесай

Киров: Не можем да допускаме голове по такъв елементарен начин

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Киров остана удовлетворен от играта в офанзива, само че не и в отбраната на неговия отбор при.

„ Не мога да не бъда удовлетворен от нещата във фаза офанзива. Направихме много офанзиви, без значение от изискванията. Стремяхме да градим офанзивите по земя. Някои ги завършихме, други не. В отбраната обаче бяхме на противоположния полюс. При обикновени обстановки допуснахме два гола. Това беше казусът ни в срещата. В офанзива много огромна част от нещата се получиха “.

„ Те имат подобен вид на игра. Очаквали сме безусловно всичко. Нашите проблеми бяха в отбрана. Не може да разрешаваме по този обикновен метод да позволяваме голове. Има неща, върху които би трябвало да работим. Наложи се да сменим централната двойка бранители, само че те имат мачове дружно. Стиковката би трябвало да е по-добра “.

„ И двата клуба практикуваме подобен тип футбол. В Ботев постоянно водеща е била хубостта в играта им. Честитя им празника, бил съм част от клуба и като началник, и като треньор “, съобщи Киров измежду дуела.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР