Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев сподели очакванията си

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев сподели очакванията си
Коментари Харесай

Любо Пенев: Левски е претендент за титлата, не знам и не ме интересува кой ще ни свири утре

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев показа упованията си преди дербито с Левски от 16-ия кръг на efbet Лига. " Червените " се постановиха над този противник на старта на сезона и съобщи, че всичко може да се случи в утрешния дуел.

" Доволен съм от тима и подготвителния развой, както и от това, което демонстрираме в мачовете. Логично е да печелим точки. Искам да играем добре и като домакини, и като посетители. Утре стартира втората половина от шампионата. Левски е кандидат за купата и ние ще отидем с въодушевление и предпочитание да реализираме това, което желаеме. 


Те имат добър състав и всеки футболист може да ни сътвори проблеми. Ние се готвим съответно за този противник и чакам един доста добър мач с доста прелестен футбол и висока динамичност. Двата тима играят по друг метод, само че това е забавното. Ще се срещнат два тима, които желаят да владеят самодейността. 

Оценката, която давам на тима след първия полусезон, е висока. Вярвам и съм уверен, откакто се срещнах с футболистите, че могат повече. Статистиката не е най-важното нещо във футбола. Тя може да ти добави малко информация и да ти помогне някои неща да ги вземеш поради. Нещата би трябвало да се случват на терена. Трябват каузи! 

Левски е един тим, който се отличава с висок бюджет за нашите стандарти. Има доста равностойни футболисти, които са разкош за треньора. Всичко е допустимо да се случи в тази борба. Нямаме контузени футболисти. Обичам подобен вид мачове, това са дербита и напълно обикновено публиката на Левски ще бъде на стадиона и ще поддържа тима си. Това ще бъде тестване за нас, през което би трябвало да преминем. 

Разполагаме с положителни състезатели. Искам да надграждаме във всеки един трансферен прозорец, с цел да може тимът да играе на по-високо равнище. Към момента нямам забележки. Това е един развой, в който аз, като старши треньор, желая да развъртвам тима и това ще се случва. Всеки футболист би трябвало да усеща конкуренцията. Този, който се показва по-дорбе, ще има преимущество. 

Не виждам какви са съдийските дежурства. Дори не знам кой ще ни свири на следващия ден. Това не ме интересува. Важно е тимът да тренира добре и да изиграе един мощен мач. Само си приказваме за съдиите и нищо. Трябват дейности! Искам индивида да бъде неутрален и да бъде в интерес на футбола. Искам да се виждат измененията. Кашай не виждам да е взел значимо решение обвързвано със съдийството. Може и да съм пропуснал. 

Не единствено аз, доста тимове имат искания към съдиите и към " катафалката " с компютрите и изкривените линии. Кашай ще е следващият буфер. Колко шефове на съдии изгоряха преди този момент? Много! След това ще има Кашай 1, Кашай 2 и така нататък Има един добър чадър и нещата се движат по метод, по който им изнася. Аз съм “за ” футбола! 

По този метод на управление на мчаовете това няма по какъв начин да се случи. Нека по-подготвеният да завоюва, само че без аванти и бутане. Кашай не е провинен, той е следващият буфер. Обединяваме се на приказки, само че какво се трансформира? Редно е да бъде добър арбитър с потвърдени качества. Човек, който се е потвърдил в сходен вид дуели. 

Винаги съм бил оптимист, че нещата ще се оправят. Опитах се да направя тази смяна преди 3-4 години, само че страната не разреши. Трябва да има смяна! Задължително! Това, което се случва в продължение на повече от десетилетие, не е обикновено. Ние затъваме от ден на ден и повече ", съобщи Ел Голеадор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР