Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев сподели очакванията си

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев сподели очакванията си
Коментари Харесай

Пенев: На първо място сме, значи сме на правия път

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев показа упованията си преди мача с Черно море от 13-ия кръг на efbet Лига. Наставникът на краткотрайния отличник в шампионата се надява неговият тим да продължава по същия метод и разкри, че мястото в класирането не би трябвало да вкарва напрежение в отбора.

 

Ел Голеадор съобщи, че всеки идващ дуел е съдбоносен и е сигурен, че малко по малко клубът ще реализира своите цели. " Ще е нужно това, което правихме досега - да играем по верния и положителния метод и да осъществяваме основаните обстановки. Черно море е сериозен тим с добър треньор и го демонстрира през последните години. Футболистите са под негов надзор и това демонстрира Илиан през всичките тези години доста сполучливо.

 

Предстои ни следващ мач със сериозен противник. Ще подходим по същия метод. Ние сме към края на първия полусезон. За нас всеки идващ мач е съдбоносен, не желая да мислим за зимната подготовка. Стъпка по стъпка, това е нашата философия. По този метод би трябвало да работим. Концентрирани сме върху утрешния мач, нищо друго не ни интересува. Всеки си гони интереса в шампионата. Момчетата работят добре, играят групово, което е доста значимо. Това желая от тях. Всичко върви обикновено и те се оправят доста добре. Дай Боже да продължим в тази линия и съм сигурен, че задачите ще бъдат реализирани. Резултатите са налице, само че не би трябвало да се задоволяваме с това.

 

Освен Чочев, имаме доста други футболисти, които в един миг биха се озовали в чужбина при добра оферта. Не бих спрял нито един футболист да се развива, само че при избрани условия, несъмнено. Искам да имаме повече българи, които играят в чужбина. Това обаче минава през сериозна подготовка тук. Всеки тим желае да има футболист като Чочев, който е ефективен полузащитник. Имаме голмайсторски капацитет, само че не го осъществяваме все още. За мен не значимо кой ще вкара гол или ще направи асистенция. Важно е да играем отборно и да преследваме крайната цел.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР