Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев обяви на пресконференция,

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев обяви на пресконференция,
Коментари Харесай

Любо Пенев: Очаквам провокации на Българска армия

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев разгласи на конференция, че тимът му е мощен и ще търси победа в утрешния турнирен конфликт против ЦСКА София на стадион " Българска войска ". Специалистът разяснява и дали чака провокации на следващия ден на “Армията “: “Не е изключено, те идват от един човек и обкръжението му ”.

„ Добрата форма на тима е резултат от доста работа, доста труд - целеустремен с доста ясна и точна стратегия. Нищо друго, непретенциозно, поредно.

След резултатите, които постигнахме да бъдем в тази позиция, ни следва още доста, доста работа. Това е единствено началото на едно дълго състезание.

Моето мнение за нашите български евроучастници е, че не съумяха да реализират поставените си цели. Всеки знае по какъв начин да реализира задачите си. Мач с мач не си наподобяват, ще има голове, доста добър заряд, футболен, ще има конкуренция. Двата тима ще се стремят да завоюват трите точки.

Питате ме дали ще има провокация? Веднага ще отговоря – не е изключено и аз съм наясно от кое място идват - от един човек и неговото обграждане. Мен ме интересува теренът, футболната част, по какъв начин ще се противопоставим, разбор на съперника, интересува ме по какъв начин ще изиграем мача. Няма лесни мачове “, съобщи Пенев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР