Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори пред медиите

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори пред медиите
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 без Евгений Сердюк в предстоящия мач с Берое

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев приказва пред медиите преди мача против Берое в неделя. " Червените " одобряват старозагорци в дуел от 9-ия кръг на efbet Лига, а Ел Голеадор разкри, че няма да може да разчита на най-новото попълнение Евгений Сердюк.

" Засега всички футболисти са налични. Остава още една подготовка през днешния ден следобед. Към момента всички са добре. За този мач няма да мога да разгадавам на Евгений Сердюк. Има административни спънки, които не разрешават той да играе против Берое. Най-вероятно това ще се случи за идващия мач. 
 Официално: ЦСКА 1948 притегли претенции от Любо Пенев нападател Официално: ЦСКА 1948 притегли претенции от Любо Пенев нападател
Направихме доста добър мач в понеделник, бяхме по-добрия тим, само че това към този момент е минало и от вторник насам се фокусираме върху утрешния мач. Момчетата са стимулирани и във форма. Така би трябвало да се усеща един тим, който желае да побеждава. 

Всеки тим може да ни изненада, както и ние може да изненадаме всеки. Не е невероятно да притеглим още някой състезател до края на трансферния прозорец ", съобщи Пенев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР