Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде пресконференция преди

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде пресконференция преди
Коментари Харесай

Любо Пенев преди дебюта си: Левски е в подем при Мъри, ще имаме още нови

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев даде конференция преди мача на неговия отбор от първия кръг на новия сезон в efbet Лига против тима на Левски. Това ще бъде и формален дебют за „ Ел Голеадор “ като ментор на „ алените “.

Той показа, че е удовлетворен от подготовката и чака да има още нови играчи до края на трансферния прозорец. Бившият народен селекционер дефинира Левски като доста сериозен тим и означи, че отборът е в напредък след идването на Станимир Стоилов отпред.

„ Това е чоп. Не би трябвало да търсим други знаци. Имаме програмата за първите четири мача. Рано или късно би трябвало да се стартира. Утре започваме. Играем първия си мач. Днес публично стартира шампионата. Подготвяме се, Левски се приготвя. Играем против доста сериозен противник, притежател на Купата. Отборът е в напредък след идването на Мъри. Подготвяме се “.

„ Футболистите са доста добре готови и стимулирани. Работим по прехвърлянията непрестанно. Започваме публично на следващия ден. До края на август има време за нови прехвърляния. Темата не е затворена. В процеса, тренировките, в мачовете отделяме доста време на този детайл прехвърляния, тъй че съм сигурен, че ще дойдат нови хора. Аз съм треньор, който изисква доста от футболистите. Да не не помнят, че са обществени персони. Трябва да знаят какво е позволено и кое не. Взискателен треньор съм. Изисквам от управлението да имам положителни футболисти на всички постове. Поне по двама, с цел да има конкуренция, Който се отпусне, не попада в състава. Трябва да има борба, да си намерят място в състава. Това е. От номер 1 до 11 би трябвало да намерят място в групата и титулярния състав. За всеки мач се дефинира съгласно работата, свършена през седмицата, и съответния противник “.

„ Кое да е неприятна смешка? При нас не са доста новите попълнения. Към момента е това. Не се окайвам. Работим в тази посока. Във времето се надявам да има нови футболисти. Трябва да привличаме положителни футболисти и да надграждаме във всеки един трансферен прозорец “.

„ Всички тимове, които са се класирали за Европа, са наясно с мачовете. Всеки тим би трябвало да се приготвя. Ние се приготвяме за нас и за мача, който ни следва. Играейки в Европа е обикновено да имаш малко по-различен проект, само че аз си виждам моя тим “.

„ Направиха една добра подготовка. Похвалих момчета. Свършихме добра работа. Както споделям - постоянно може и по-добре. Имат капацитет и аз го изисквам непрекъснато да се демонстрира. Ние се приготвяме през седмицата за съответния мач през уикенда. Нямаме загуба в контролите, това е доста добре. Трябва да продължим напред и нагоре. Говоря всекидневно с момчетата и са наясно, че постоянно ще изисквам и още, и още, и още “.

„ Оценявам това, което споделя и, че мисли по този метод. Преценява, че нашият тим стартира да действа добре и ще се показа добре. Аз също имам своите визии за шампионата – кой, къде, какво “.

„ Ние би трябвало да сме готови и за подобен вид игра против нас. Засега всички са здрави, през днешния ден имаме подготовка следобяд. Има хора, които са обратно с подготовката, което значи, че няма да бъдат в групата. Не бързам да ги въвеждам, желая да влязат оптимално добре. Ако заслужат, ще влязат в групата “, съобщи Любо Пенев на днешната си конференция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР