Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде мнението си

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде мнението си
Коментари Харесай

Рибарски: Не сме толкова готови, колкото искам

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде мнението си след последната контрола на своя отбор. “Червените ” надделяха Арис с 2:0, само че все пак експертът разгласи, че тимът му не е изцяло подготвен за новия сезон.

“Доста мъчно и постепенно първо полувреме. Радвам се, че съумяха футболистите да се приспособяват, само че смяната в климата им се е отразила. Една концепция към този момент по-добре стояхме през второто полувреме, изключително скоростта в офанзивата. Радвам се, че вкарахме голове.

Не можем да сравним една контролна среща с един формален мач. Нашата цел е да избистряме образа на тима и с такава конкуренция да стане по-лесно и по-бързо.

Не е толкоз подготвен отборът, колкото на мен ми се желае. Играчите поставят старания, За страдание имаме някои грешки, които желая бързо да напаснем. Освен в подготвителния развой ще би трябвало и в формалните срещи. Радвам се, че Талис през днешния ден съумя да изиграе едно полувреме. Малко по-малко се надявам новите да стартират да наваксат ”, съобщи Рибарски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР