Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, говори пред

...
Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, говори пред
Коментари Харесай

Рибарски: Чакаме двама в Словения, първият мач с ФКСБ ще бъде преместен

Старши треньорът на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, приказва пред медиите преди заминаването на тима от Бистрица за летния предварителен лагер. „ Червените “ ще се готвят в Словения, а Рибарски съобщи, че се надява контролите да оказват помощ за създаване на образ на отбора. Младият експерт обясни, че първият мач с ФКСБ ще бъде преместен за друга дата, защото се засича с ЦСКА – Сепси.Рибарски загатна също, че ЦСКА 1948 работи по привличането на централен нападател.

„ Очаквам добър лагер и окомплектоване на състава. Хората, които са изостанали, да работят във функционално отношение. За страдание, не всички ще вземат участие в първите контроли “.

„ Входящи прехвърляния ще има. Очакваме две момчета да дойдат на лагера, може би след контролата със Сепси. Тогава ще се причислят и останалите национали – Парвиз Умарбаев и Ивайло Чочев. Има оферти много за наши играчи, само че няма призната оферта и съответни диалози “.

„ Ограничено е времето. Действително има доста прехвърляния. Момчетата, които идват, са в отмора. Доста ще ги затрудня първоначално. Дано момчетата останат здрави и ще ги вкараме последователно “.

„ Разделихме се с двама нападатели. Тръгваме с Мариян Тонев и Валентин Йосков. Който играе по-добре, ще получава късмет. Говори се по въпроса с централния нападател “.

„ Радваме се, че ще излъчвате нашите контроли по DIEMA SPORT, с цел да ни гледат почитателите ни. Мисля, че контролите ще са оптимално ползотворни. Трудно е от първата инспекция да приказваме за образ. Надявам се да преодолеем първия противник. Контролите ще покажат къде сме чисто игрово “.

„ Първият мач ще бъде преместен за друга дата, само че ще е в София “.

„ Благодаря на ЦСКА 1948 за споделеното време, труд и опит. За мен е огромна отговорност и чест да съм тук. Коментират се два стадиона за реванша със Стяуа, и те ще излязат с публично известие “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР