Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, съжали, че отборът

...
Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, съжали, че отборът
Коментари Харесай

Илич призова за спокойствие: Ще има още изненадващи резултати и за противниците

Старши треньорът на ЦСКА – Саша Илич, съжали, че тимът му не е спечелил против Хебър в Пазарджик, само че прикани за успокоение. Легендата на Партизан сподели, че ще има и други изненадващи резултати освен за „ алените “, само че и за Левски, Лудогорец и ЦСКА 1948. Сърбинът разгласи, че е имало малко отмора сред сезоните, само че не се оправда с това.

„ Не вкарахме, тъй като не се възползвахме от ситуациите си. Изпуснахме 4-5 шанса през първото, а това дава криле на тимове като Хебър. Ето че през днешния ден не успяхме да вкараме “.

„ Видях хубави неща, видях и неприятни неща. Имаме време, тъй че умерено. Назон, Вион и Турицов имат санкции от предходната година, а Асприля няма картотека. Туфегджич и Бисмарк са контузени. Всички тези играчи ни липсваха през днешния ден “.

„ Не можем да вършим оценки единствено от един мач. Ще има и други изненадващи резултати “.

„ Много е къса паузата, сигурно. Две седмици са минималното време, от което един футболист се нуждае като отмора. Това го знам като някогашен футболист. Имахме играчи и с националните тимове, а те нямаха никаква отмора “.

„ И различен път съм казвал, че поддръжката на нашите почитатели е доста значима. Надявам се и различен път да е по този начин. Казвал съм, че предходната година, когато почитателите започнаха да идват, играчите го усетиха. Нормално е ЦСКА да има голяма поддръжка, най-големият клуб в България е “.

„ За мен, както за футболистите, поддръжката е значима. Аз и щабът ми се трудим всеки ден и даваме най-хубавото от себе си. Дали ще е добре отсега нататък – бъдещето ще покаже “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР