Старши треньорът на Царско село Никола Спасов сподели първите си

...
Старши треньорът на Царско село Никола Спасов сподели първите си
Коментари Харесай

Спасов: Не очаквах да изглеждаме толкова добре

Старши треньорът на Царско село Никола Спасов показа първите си усещания след триумфа на отбора с 2:1 над ЦСКА-София в конфликт от 23-ия кръг на efbet Лига.
 Царско село - ЦСКА-София @@@
" Не чаках да изглеждаме толкоз добре. Момчетата си изиграха мача, както трябваше. Футболистите си повярваха, че ЦСКА не е несломим. Винаги е значимо футболистите да си повярват. Не беше елементарно, голът, който вкарахме първоначално, ни даде самочувствие. Не чаках да изглеждаме толкоз добре. Приятно съм сюрпризиран от играта на Хулио. Имаше прелестни изяви през първото полувреме и в края на мача ", стартира опитният експерт.

" Очаквам идната седмица част от контузените да стартират да упражняват. За нас няма огромно значение дали ще вземем три точки през идната седмица, не беше толкоз значима и тази победа. След няколко седмици точките се заличават, започваме да играем плейофи.
 Царско село - ЦСКА-София @@@
Винаги е прелестно да победиш гранд като ЦСКА, само че постоянно е прелестно когато побеждаваш и постигаш триумф с добра игра ", приключи Спасов. efbet Лига 23 кръг, събота 29 февруари  Царско село 2:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР