Старши треньорът на Царско село Никола Спасов похвали футболистите си

...
Старши треньорът на Царско село Никола Спасов похвали футболистите си
Коментари Харесай

Никола Спасов: Срещу Лудогорец се подготвихме за следващите мачове

Старши треньорът на Царско село Никола Спасов похвали футболистите си след дебюта на отбора в efbet Лига. “Царете” отстъпиха с 0:2 при гостуването си на първенеца Лудогорец, а Спасов призна, че разликата в класите си е споделила думата.

“Нормално беше Лудогорец, който е най-хубавият тим в България, и то с разлика пред останалите, да ни победи. Аз обаче съм удовлетворен от моите играчи и това е значимото. За първи път играхме в този ни тип. Имаме положителни футболисти, само че още ме сме сработени. Използвахме този мач като подготовка за идващите. Трябва ни време, с цел да влезем във форма”, разяснява Спасов.
“На моменти стояхме доста добре на терена. Аз видях позитивни неща. Момчетата се раздадоха. Всеки тим може да получи гол от статично състояние. Хубавото е, че играхме офанзивно и не бяхме страхливи. Имаше и някои неточности, само че те не бяха съдбовни за резултата”, добави насатвникът на новака в елита.
“В идващия кръг сме домакини на Арда (Кърджали) и би трябвало да спечелим. Много се надявам да играем на нашия стадион, чакаме позволение от БФС”, сподели още Спасов. efbet Лига 1 кръг, събота 13 юли  Лудогорец 2:0краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР