Старши треньорът на Царско село Никола Спасов коментира тежката загуба

...
Старши треньорът на Царско село Никола Спасов коментира тежката загуба
Коментари Харесай

Никола Спасов: Пореден наивен мач

Старши треньорът на Царско село Никола Спасов разяснява тежката загуба с 0:3 от Ботев в Пловдив. Новакът в елита позволи проваляне с 0:3 в Коматево, а Спасов показа, че тимът му е изиграл „ доверчив мач ”.

„ Наивно изигран мач от моя тим. През цялото първо полувреме играхме добре, държахме топката, контролирахме играта. Допуснахме наивни неточности, при първия гол топката излизаше в навън. Демотивиращо е против тим като Ботев, който е в напредък в миг. Вторият гол беше съвсем автогол. Върната топка, която спря във водата. Лоша реакция от останалите хора в отбрана. Елементарен гол ”, разяснява Спасов след мача..

„ Демотивацията беше цялостна. Мачът свърши през първото полувреме.. Опитах се да подвигна тима на почивката, да обърнем нещата, само че не се получи. Имаше липса на централизация при започване на второто полувреме, можеше да допуснем трети гол. Мисля, че не играем неприятно в последните мачове, неприятен е последният пас, завършващият удар. Мисля, че нямаше дузпа, само че това няма никакво значение. Имахме обстановки, само че не успяхме да отбележим гол. Всичко се обезсмисля. Още един трагичен мач, мисля, че нещата в идващите мачове ще ни се върнат. Полагаме старания, само че без да вкараме гол, няма по какъв начин да се получи. Ботев има извънредно положителни играчи, през днешния ден играха с най-хубавото, което е обикновено. Отборът им е в напредък ”, приключи Никола Спасов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР