Старши треньорът на Царско село Никола Спасов деда кратко интервю

...
Старши треньорът на Царско село Никола Спасов деда кратко интервю
Коментари Харесай

Никола Спасов: Надявам се да изненадаме Лудогорец

Старши треньорът на Царско село Никола Спасов деда малко изявление преди заминаването на тима за Велико Търново. Там Царско село ще направи дебют в efbet Лига с посещение на първенеца Лудогорец.

Г-н Спасов, дебют на Царско село в efbet Лига, има ли тръпка с чисто нов тим против първенеца на България?
Естествено, че има тръпка. Има и естественото напрежение преди мача. Това е едно прелестно чувство. Първи мач против първенеца.

Готов ли е тимът за старта на шампионата?
Като селекция – да. Доволен съм от нея. Не съм удовлетворен, че имахме доста малко време за тренировки. При нас пристигнаха 9 нови играчи в разнообразни моменти от подготвителния интервал. Физически не са готови еднообразно и съответно. Това е леко притеснително, тъй като за първия мач сигурно няма да сме на 100%, както аз желая.

Лудогорец ще играе против Царско село сред два мача в Европа, от които загуби първия. Дали това ще е добре за вас?
До някаква степен е добре. При всички положения считам, че Лудогорец няма да употребява всички най-хубави футболисти, с които разполагат. Не споделям титуляри и запаси, тъй като там няма такива, а има положителни футболисти. Ще е еднообразно мъчно.

Има статистика, която демонстрира, че когато Лудогорец започва против дилетант в елита, мъчно печели. Осланяте ли се на нея?
Определено не. Просто това е една статистика и история, която несъмнено има своите разумни пояснения. През всички години Лудогорец взе участие в Европейските шампионати. Не във всички години те са били еднообразно добре готови за старта на шампионата. Надявам се, че и тази година може да се случи нещо такова – да изненадаме Лудогорец, само че в последна сметка каквото пристигна.

Имате ли терзания от съдийско естество?
Лудогорец имат толкоз положителни играчи и тим, че не се нуждаят от помощ от съдията. При всички положени съдиите желаят или не се преценяват по някакъв метод, че свирят на Лудогорец. Аз обаче се надявам и съм убеден, че те няма да повлияят на крайния резултат.

efbet Лига 1 кръг, събота 13 юли  Лудогорец 21:00предстои  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР