Старши треньорът на Царско село Никола Спасов бе изключително доволен

...
Старши треньорът на Царско село Никола Спасов бе изключително доволен
Коментари Харесай

Никола Спасов: Трябва да се гордеем и да продължаваме така

Старши треньорът на Царско село Никола Спасов бе извънредно удовлетворен след втората победа, която записа отборът му в efbet Лига. Новакът в елита се наложи с 2:1 над Берое в първия мач на своя стадион.

Ето какво показа експертът:

„ Много неуверени бяхме на старта в шампионата против Лудогорец в Търново. Това продължи във всички мачове в първите полувремена. Днес беше също по този начин. После направихме добър мач против Левски, след това доста солидна победа в Пловдив, с цел да стигнем до през днешния ден. Направихме доста неточности през първото полувреме, Берое имаха шансове да открият. Имахме шанс, тъй като момчета изпълняваха 100% всичко, което сме си говорили. Не искахме да разрешаваме на Берое да играе с топката и да управлява мача.”

„ Много се раздадохме, доста искахме и сме добре готови. Издържахме на бягането, на тичането на Берое, пресирахме до последния миг. В дадени моменти имахме и шанс. Не мога да подмина обстоятелството, че момчетата бяха прелестни през днешния ден. Имахме шансове и за трети гол. Всичко се случваше добре, единствено мога да се гордея с тези футболисти. За малко време успяхме да станем по-уверени. Пак ви споделям, че не съм чак толкоз удовлетворен от самата игра.”

„ Берое е един от най-силните отбори- на равнището на Лудогорец, ЦСКА, Левски. Въобще не беше елементарно да създадем подобен добър мач. И аз не имах вяра, че ще осъществим по този начин добре нещата. Важно е да не се отпускат. Имаме значим мач срещи Витоша. Те са ни пряк противник. Трябва да продължим да работим и да упражняваме по същия метод. Трябва да забравим днешния мач, тъй като той към този момент свърши. Трябва да се гордеем и да продължаваме така”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР