Старши треньорът на Царско село Любослав Пенев остана много доволен

...
Старши треньорът на Царско село Любослав Пенев остана много доволен
Коментари Харесай

Любо Пенев: Беше време за мъже, пожелавам на Ясен Петров успех

Старши треньорът на Царско село Любослав Пенев остана доста удовлетворен от извоюваната точка против първенеца Лудогорец на снежния терен в покрайнините на София.

„ По принцип съм си в положително въодушевление, няма значение, че съм леко тъмен и не се усмихвам. Доволен съм от мача. Беше време е за мъже, показахме темперамент и предпочитание за победа, мъничко не ни доближи. Равностоен дуел и двата тима желаеха да завоюват мача “.

„ Да не им стане табиет на момчетата, само че добре се оправят на подготвителния развой. Няма значение против кого играем. Тренираме добре и играем добре. Ще имаме отмора, в която ще има неща, които ще би трябвало да се поправят. Убеден към, че в идващите четири мача ще приключим на положително равнище. Ще създадем една добра подготовка “.

„ Не споделям на какъв пост ще търсим. Ние ще приключим шампионата с тези футболисти. Трябва да се подготвим за идните мачове. Плановете би трябвало да се осъществят “.

„ Той (Мартин Кавдански) е умел, има качества, играе добре и знае да се нарежда. Той има повече голове от нашите нападатели взети дружно. Това е реалност. Нападателите би трябвало а взимат образец от него “.

„ Много добре ще се оправяме. Ние не се плашим, ние не подценяваме безусловно никого. Ние построяваме и го затвърждаваме, даже на снега през днешния ден. Предстоят значими и забавни мачове. Имаме прелестна база, тъй че това време не ни плаши “.

„ Пожелавам на Ясен Петров триумф. Започва с три тежки мача, за доста къс интервал от време. Надявам се да успеем да печелим точки и да вървим нагоре като национална селекция “, съобщи Пенев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР