Старши треньорът на Торино Валтер Мадзари е много близо до

...
Старши треньорът на Торино Валтер Мадзари е много близо до
Коментари Харесай

Мениджърът на Торино близо до нов контракт

Старши треньорът на Торино Валтер Мадзари е доста покрай това да удължи контракта си с клуба, оповестяват през днешния ден медиите в Италия. От управлението на биковете са твърдо решени да задържат експерта, като персонално босът на клуба Урбано Кайро на няколко пъти към този момент е провел диалози с сегашния управител.

Босът на Торино показа пред „ Gazzetta Dello Sport “: „ Никога не съм помислял да замествам Мадзари, той е доста значим за нас. Искаме да го задържим при нас за дълго, даже напълно скоро разговаряхме с него за нов договор. Разбира се, скоро още веднъж ще приказваме на тази тематика, само че това е нещо, което доста скоро ще се случи. Нашият тим има голям капацитет, против Ювентус играхме доста мощно и показахме на какво сме способни, а успеха, която постигнахме против Бреша в последния кръг, сигурно ще ни даде повече самочувствие.”

„ Срещу Юве не заслужавахме да загубим, само че това е футболът. Трябва да бъдем съсредоточени и да работим. Не можем да гледаме надалеч в бъдещето, просто най-важно е да се концентрираме върху нашата работа и да играем мач за мач. Когато приключи сезонът, ще забележим къде ще сме в крайното класиране”, приключи изявлението си президентът.

След интернационалната пауза Торино се изправя против Интер в един от най-интересните мачове от 13-ия кръг в Серия А.

Автор: Дидо Калинков
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР